تحصیل در کانادا

امروزه بسیاری از افراد خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر در سطح جهانی هستند. دانشگاه های کشور کانادا از جمله دانشگاههایی است که به دلیل اعتبار جهانی و رفاه اجتماعی بیشترین متقاضی مهاجرت را دارد. کشور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد و بعد از روسیه بزرگترین کشور جهان است و در مقایسه با دیگر کشورها جمعیت کمی دارد و از جمله مهاجرپذیرترین کشورهااست. به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی دراین دانشگاه ها، هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر جهان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشند. اگر شما هم خواهان مهاجرت تحصیلی به کانادا هستید همکاران و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی نوباوران از معتبرترین موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور با همکاری وکیل مهاجرت به کانادا راهنمای شما عزیزان می باشند. از نظر سازمان ملل،کشور کانادا یکی از بهترین کشورها برای اخذ بورسیه تحصیلی ، تحصیل و حتی زندگی می باشد. دانشگاه های کانادا از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند و اغلب دانشگاه ها از یک هیئت علمی با برترین رتبه های علمی و تجربی جهت راهنمایی بهتر دانشجویان در راستای تحصیلی بهتر در سطح جهانی استفاده میکنند.عزیزانی که موفق به کسب بورسیه تحصیلی در کشور کانادا می شوند میتوانند از شرایط تحصیل رایگان در کانادا و در این دانشگاه ها استفاده کنند، از شهرهای مهم کانادا میتوان به تورنتو، ونکور، مونتریال، کلگدی، ادمونتون، کبک و لوتاوا اشاره کرد. راه های مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای کار در کانادا ، سرمایه گذاری و تحصیل در کانادا می باشد، بنابراین اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری ، کار و تحصیل صورت می پذیرد.

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا تا مقطع دیپلم به صورت اجباری می باشد که دانش آموزان بعداز گذراندن این ۱۲ سال تحصیلی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند و می توانند وارد دانشگاه شوند بنابراین فرد برای ادامه تحصیل می بایست شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه ها را داشته باشد. در کالج ها رشته های کاربردی و فنی و حرفه ای تدریس میشود و زبان تحصیل آنان انگلیسی نیز می باشد در واقع تحصیل در کانادا در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و در پایان به دانشجویان مدرک فارغ التحصیلی کالج داده میشود. دراین دانشگاه ها مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا گذرانده میشود و مدرک علمی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود.

از شرایط پذیرش دانشجو در دانشگاه های کانادا معدل و نمرات سال آخر دبیرستان دانش آموزان است. زبان تدریس در اغلب دانشگاه های کانادا انگلیسی و از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان آیلتس حداقل ۶ را داشته باشند. یکی از دانشگاه های کانادا دانشگاه کبک می باشد که بیش از ۸۷۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند.

شرایط تحصیل درمقطع لیسانس یا کارشناسی کانادا

برای تحصیل در مقطع لیسانس دانشگاه های کانادا متقاضی میبایست مدرک دیپلم با معدل حداقل ۱۴ را داشته باشد البته پذیرش در بعضی رشته های تحصیلی در دانشگاه های ممتاز نیازمند معدل بالای ۱۵ میباشد لذا داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل ۶ یا تافل جهت پذیرش در دانشگاه الزامی است. لازم به ذکر است دانشجویانی که مدرک زبان ندارند میبایست دوره های آموزشی زبان انگلیسی را در دانشگاه سپری کنندکه ممکن است یک یا دو ترم زمان ببرد زیرا تحصیل درکانادا بدون مدرک زبان دانشجویان را با مشکل مواجه میسازد لذا پیشنهاد همکاران ما در موسسه حقوقی نوباوران این است که متقاضیان عزیز در کشور مبدا مدرک زبان خود را بگیرند بنابراین شما میتوانید با مراجعه به موسسه حقوقی نوباوران و شرکت در کلاس های زبان در کمترین زمان ممکن مدرک زبان خود را دریافت نمایید.

هزینه تحصیل در مقطع لیسانس دانشگاه های کانادا در سال مبلغی حدود ۱۴۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ دلار میباشد که این مبلغ با توجه به دانشگاه متغیراست. در مقطع لیسانس ،دانشجویانی که معدل بالا دارند کمک هزینه تحصیلی بین ۱۵۰۰ تا ۹۰۰۰ دلار در سال را دریافت میکنند.

در مقطع فوق لیسانس هزینه های تحصیل برای هرسال بیش از ۶۰۰۰ تا ۹۰۰۰ دلار میباشد که البته در این مقطع برای دانشجویان بین المللی و دانشجویانی که مدرک دانشگاهی کشورهایی غیر از آمریکا و کانادا را دارند گرفتن کمک هزینه تحصیلی و پرداخت هزینه زندگی دانشجویی در کانادا بسیار مشکل است.

شرایط تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد کانادا

دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های کانادا می بایست مدرک کارشناسی ۴ ساله با معدل بالای ۱۴ و توصیه نامه از اساتید مقطع لیسانس خود و مدرک زبان تافل یا آیلتس ۶٫۵ را داشته باشند. لازم به ذکر است که اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ندارند در اغلب موارد امکان پذیر نمی باشد. در اکثر دانشگاه های کانادا به دانشجویان مقطع فوق لیسانس کمک هزینه تحصیلی داده نمیشود البته در برخی از دانشگاه ها با توجه به شرایط دانشجو بعد از طی کردن سال اول تحصیلی یا در بعضی مواقع از همان سال اول به دانشجو کمک هزینه تحصیلی داده میشود.

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه های کانادا دارند میبایست مدرک زبان آیلتس ۷ را داشته باشند. سالانه به ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان مقطع دکترا اقامت دائم کانادا داده می شود که می توانند در ارگان های دولتی کانادا مشغول به کار شوند به همین دلیل متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکترای کانادا بسیارند. دانشجویان در این مقطع میتوانند از کمک هزینه های تحصیلی بهره مند شوندهمچنین دانشجویان ابتدا میبایست جهت اخذ پذیرش در مقطع دکترای کانادا محل تحصیل خود را انتخاب کنند در غیر این صورت در اغلب مواقع پرونده دانشجو توسط هیئت علمی دانشگاه رد میشود.

در کشور کانادا اغلب دانشگاه ها به صورت خصوصی میباشند و هزینه های تحصیل در کانادا با توجه به محل تحصیل متغیر میباشد که بالاترین هزینه ها مربوط به شهر اونتاریو و کمترین هزینه ها مربوط به شهر کبک میباشد اما به طور کلی هزینه ها حدود ۱۴۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ درسال میباشند.

رشته های پر در آمد و مورد نیاز در کانادا

در کالج ها اغلب رشته های فنی حرفه ای ، مهندسی تخصصی و کاربردی در دوره های کوتاه مدت برگذار میشود. بعضی از رشته های تحصیلی در کالج ها تا مقطع لیسانس نیز ارائه میشوند که این مقطع یا در خود کالج تکمیل میشود یا با همکاری یکی از دانشگاه ها برگزار می گردد.

افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در کالج های کانادا هستند میبایست حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و مدرک زبان آیلتس یا تافل را داشته باشند البته کسانیکه مدرک زبان ندارند ابتدا میبایست دوره آموزش زبان را سپری کنند که شهریه سالانه دوره های آموزش زبان حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ دلار میباشد. شهریه تحصیل در دوره های کالج حدود ۱۲۰۰۰ تا ۱۴۰۰۰ دلار در سال است و هزینه زندگی حدود ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار در ماه میباشد.

دانشجویانی که موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا شده اند میتوانند به صورت پاره وقت در دانشگاه ها مشغول به کار شوند و یا قادرند۲۰ ساعت در هفته درمحیط خارج از دانشگاه کار کنند. البته از سال دوم به بعد میتوانند به صورت تمام وقت مشغول به کارشوند.

دانشجویانی که موفق به اخذ تابعیت کانادا شده اند و اقامت تحصیلی کانادا را گرفته اند، می توانند در خوابگاه های دانشجویی مربوط به دانشگاه ها یا در پانسیون ها اقامت داشته باشند یا می توانند بیرون از محیط دانشگاه ها یک واحد کامل یا یک اتاق اجاره کنند. دانشجویانی که تمایل به اقامت در خوابگاه های دانشگاه را دارند با توجه به امکانات خوابگاه ماهانه مبلغی حدود ۳۰۰ تا ۷۰۰ دلار را می بایست پرداخت کنند. دانشجویانی که اقامت در پانسیون ها را انتخاب میکنند با توجه به محل پانسیون و برخی خدمات میبایست در ماه حدود ۷۰۰ دلار پرداخت کنند و دانشجویانی که خارج از دانشگاه یک اتاق با سرویس مشترک یا یک واحد کامل اجاره می کنند با توجه به محل اقامت ، ماهانه میبایست مبلغی حدود ۴۰۰ تا ۹۰۰ دلار بابت اجاره پرداخت کنند لذا اغلب آنان تمایل به داشتن همخانه دارند تا هزینه هایشان را کاهش دهند.

نکته قابل توجه این است که اگر شما یک فرد خارجی باشید و فرزند شما در کانادا به دنیا بیاید شما مقیم دائم کانادا محسوب نمیشوید و اقامت از طریق تولد فرزند دائم نمی باشد.

دانشگاه های پزشکی کانادا از معتبرترین و پرطرفدارترین دانشگاه ها در سطح جهان است ودانشجویان پس از فارغ التحصیلی به راحتی میتوانند درتمامی کشورهای جهان مشغول به کارشوند یا تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا خودرا در دوره های تخصصی تکمیل نمایند.

دانشگاه های معتبر در کانادا

در زیر به برخی از دانشگاه های ممتاز کشور کانادا اشاره میکنیم:

  • University of Alberta
  • University of Calgary
  • University of Ottawa
  • University of Toronto
  • University of waterloo
  • University of western Ontario
  • Mc gill university
  • Mc master university

اگر شما هم خواهان اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا هستید و شرایط مهاجرت کانادا  رادارید میتوانید با تحویل مدارک خود که شامل مدرک زبان، کپی و اصل مدارک تحصیلی، ۲ قطعه عکس پاسپورتی، اصل و کپی پاسپورت، کپی و اصل شناسنامه، مدارک اثبات پشتوانه مالی و در صورت اشتغال به کار مدارک مربوط به سوابق کاری و نامه اشتغال به کارمیباشد به وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی نوباوران در کمترین زمان و به صورت تضمینی ویزای تحصیلی کشور کانادا را دریافت نمایید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *