ویزای تجاری آلمان

راهنمای ویزای تجاری  آلمان -شرایط ویزای تجاری آلمان
ارائه درخواست ویزا فقط با تعیین وقت برای ویزای شینگن تجاری آلمان
تعیین وقت ویزا فقط از طریق سیستم اینترنت و وب سایت سفارت به آدرس www.teheran.diplo.de/visa انجام می شود.
لطفا به مدت زمان انتظار توجه نموده و به موقع درخواست وقت مصاحبه نمایید
با توجه به شمار زیاد متقاضیان در فصل تابستان و در ایام نوروز و به جهت محدودیتهای پرسنلی و مکانی در بخش ویزا، امکان دارد تعیین
وقت در زمانهای یاد شده چندین هفته بطول انجامد علاوه برآن زمان رسیدگی به درخواستهای ویزای شنگن که حدود ١٤ روزمی باشد نیز به
این مدت اضافه خواهد شد. لذا خواهشمند است برای انجام مسافرت پیشاپیش زمان بندی مناسب را مد نظر داشته باشید. افراد بالای ١۶ سال
باید گذرنامه جداگانه داشته باشند. تنها کسانی می توانند درخواست ارائه دهند که مقیم ایران باشند.

مدارک ویزای تجاری آلمان – مدارک لازم برای ویزای تجاری آلمان – مدارک لازم جهت ویزای تجاری آلمان – مدارک ویزای تجاری سفارت آلمان -مدارک لازم برای ویزای تجاری سفارت آلمان -مدارک ویزای تجاری آلمان

● یک نسخه  امضا شده فرم تقاضای ویزا که بصورت کامل و خوانا به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شده باشد.
● گذرنامه امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا سه ماه پس از خاتمه ویزای درخواستی باشد. به همراه کپی از صفحات ٢ و ٣ و ٤
● در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی و سایر گذرنامه های معتبر
● یک عدد عکس رنگی با زمینه سفید به ابعاد ۴*۳ . سفارت به هیچ عنوان عکسهای قدیمی تراز ۶ ماه را قبول نخواهد کرد.
● شناسنامه متقاضی به همراه کپی تمام صفحات
● گذرنامه و شناسنامه
همسر به همراه کپی از هر دو (گواهی فوت به همراه کپی)
● بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت مسافرت با پوشش حداقل سی هزار یورو ومعتبر برای کلیه کشورهای شنگن به همراه یک
نسخه فتوکپی از آن
● اصل و کپی دعوت نامه امضا شده تجاری که بیانگر دقیق هدف مسافرت و طول مدت آن باشد. چنانچه تقبل مخارج سفرطبق
پاراگرافهای ۶۶ الی ۶۸ قانون اقامت آلمان به عهده دعوتکننده باشد باید این نکته رسماu در دعوت نامه ذکرشده باشد.
● آگهی تاسیس و آگهی تغییرات یک سال گذشته شرکت دعوت کننده (Handelsregisterauszug) و کپی گذرنامه دارنده حق امضا.
● مکاتبات تجاری با شرکت دعوت کننده ، و یا مدارک مربوط به واردات و صادرات کال وکلیه مدارکی که نشانگر ارتباط تجاری با
شرکت دعوت کننده باشد. (بدیهی است که تمامی این مدارک محرمانه تلقی خواهند شد)
● مدارک رسمی در مورد فعالیت تجاری و بازرگانی شما، مانند روزنامه رسمی، پروانه تاسیس شرکت، لیست پرداخت های بیمه
تامین اجتماعی، پروانه کسب، کارت بازرگانی و پروانه تولید. تمامی به همراه کپی
● گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکرشده باشد به همراه فیش حقوقی و کپی آنها.
● اسناد مالکیت زمین یا منزل همراه با کپی
● صورت وضعیت حساب های بانکی در سه ماه گذشته با تاییدیه شعبه و سایر مدارک معتبر که نشاندهنده  وابستگی مالی متقاضی در
ایران است.
● وضعیت مالی و شغلی همسر حتی اگر همراه شما سفر نکند.
● گذرنامه و مدارکی در ارتباط با فرزندانی که در ایران زندگی می کنند و فتوکپی اجازه اقامت بستگان درجه یک در آلمان
 توجه برای اخذ ویزای تجاری آلمان :
  • هیچ یک از اعضاء خانواده و بستگان نمی توانند با دعوتنامه تجاری درخواست ویزا نمایند.
  • در این مورد به مقررات مربوط به صدور ویزا به قصد دیدار ازبستگان مراجعه نمایید
  • در صورت ارائه مدارک جعلی و یا دستکاری شده، درخواست شما رد خواهد شد و شما از هیچ کشورعضو شنگن دیگری ویزا دریافت  نخواهید کرد.
  • مدارک را می توانید به زبان فارسی ارایه دهید.
  • برای ویزای شنگن نیازی به ترجمه مدارک نمی باشد.

تذکر مهم برای درخواست کنندگان ویزای تجاری آلمان!

 از ۱۵ دسامبر ۲۰۱۱ برای درخواست صدور ویزا برای سفرهای تجاری و بازرگانی ارایه مدارک زیر الزامی است :

  • اصل دعوتنامه تجاری امضا شده، با ذکر دقیق هدف و طول مدت سفر . اگر هزینه سفر را شخصاً نمی پردازید باید در دعوتنامه ذکر شود که تمام هزینه‌ها طبق ماده ۶۶ الی ۶۸ قانون اقامت بر عهده دعوت کننده است.

  • گواهی جدید ثبت شرکت دعوت کننده در آلمان و نیز یک کپی گذرنامه از دارنده امضای مجاز.

دقت در ارایه کامل مدارک |مدارک مورد نیاز برای ویزای تجاری آلمان|

درصورت ناقص بودن مدارک و یا عدم رعایت ترتیب آنها، به شما اجازه ارائه درخواست ویزا داده نمی شود!
در صورت نقص مدارک متقاضی ملزم به ترک سفارت و تعیین وقت جدید جهت ارایه دوباره مدارک خواهد بود.
پس به نفع شما میباشد که درروز مصاحبه مدارک کامل ارایه نمایید. حتی در صورت داشتن سفرهای مکرر قبلی.
با توجه به حجم زیاد کار مدارکی که بدون هماهنگی قبلی به وسیله فاکس یا E-Mail به سفارت ارسال شوند بررسی نخواهند شد.
سفارت این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید .
توجه!
مقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را می دهند . توجه داشته باشید که این افراد
که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند. برای تعیین وقت ، پر کردن فرم ها و چک لیست ویزای تجاری آلمان و ارائه درخواست ویزا هیچ احتیاجی به کمک این افراد ندارید!
هزینه ويزاي تجاري آلمان
هزینه ویزا تنها نقدا به یورو دریافت خواهد شد. از آنجائیکه سفارت بطور محدود اسکناس ریز در اختیار دارد، لذا
خواهشمند است مبلغ را حتی المکان دقیقا برابر میزان هزینه ویزا شمرده و پرداخت نمایید. سفارت از قبول یورو
بصورت پول خرد (سکه) معذور است و تنها اسکناس های پنج، ده، بیست، پنجاه، و صد یورویی قبول خواهد نمود.
پرداخت با کارت امکان پذیر نمی باشد.
توجه داشته باشید که هزینه ویزا، بدون توجه به نتیجه تقاضای ویزا، به هیچ وجه مسترد نخواهد شد.
برای ارائه درخواست لطفا توجه کنید

فرم ویزای تجاری آلمان به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد . علوه بر این می توانید آنها را ازطریق سایت اینترنتی سفارت نیز تهیه نمایید.
حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده برای مصاحبه الزامی می باشد .مگر آنکه متقاضی طی دو سال گذشته حد اقل با دو ویزای شینگن
و یا یک ویزای شنگن یک یا چند ساله مسافرت کرده باشد در این صورت نماینده متقاضی می تواند جهت ارائه مدارک به سفارت مراجعه
نماید. اما این مورد هم موجب حق قانونی نمی شود و به صلاحدید سفارت این افراد نیزدر صورت نیاز باید شخصا به سفارت مراجعه نمایند.
کشورهای عضو پیمان شنگن عبارتند از:

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، سویس، هلند، لوکزامبورگ، بلژیک، دانمارک، سوئد، فنلند،

نروژ، یونان، پرتقال، لهستان، چک، اسلواکی، مجارستان، استونی، ایسلند، اسلوونی، لتونی ، لیتانی و مالتا .

دسترسی به بخش ویزا
ساعت کار بخش روادید:یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ٧ صبح الی ١٥:٣٠
پست الکترونیک :  visa-info@teheran.diplo.de 
تلفن تماس : (١١ الی ١٠) ٠٠۹۸٢١ ٣۹۹۹١۴۹۹
دقت کنید: سفارت از طریق پست الکترونیک و یا تلفن به هیچ وجه به سوالت مربوط به تعیین وقت پاسخ نمی دهد.
همچنین سفارت از پاسخ دادن به سوالت زیر معذور می باشد:
– سوال هایی که پاسخ آنها در سایت سفارت موجود است
– سوال هایی که در حوزه مسئولیت سفارت آلمان در تهران نیست

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *